Сърф Училище

Хей, ти! Искаш ли истинско приключение това лято? Ако отговора ти е ДА. Томас ще бъде твой гид и инструктор. Той е дългогодишен сърф учител и търсач на силни усещания. Освен заниманията му със екстремните водни спортове е и актьор и модел, както и участник в "ИГРИ НА ВОЛЯТА". Томас ще ви предаде с удоволствие знанията и опита си, за да откриете свободата и адриналина от екстремните водни спортове. 

Сам избери локацията и спорта, който ти харесва:

(Равда, Несебър, Слънчев Бряг И Св. Влас)

 

Уиндсърф

Уиндсърф обучение с инструктор 1 час - 65лв.

Курс по уиндсърф 6 часа + диплома ( 1 ниво )  - 350лв.

Наем на уиндсърф 1 час - 40лв. 

(В цените са включени: цялото необходимо оборудване, както и инструктор, който Ви обезопасява. Подходящо за деца над 8г.)

Хавайски Сърф

 

Хавайски Сърф обучение 1 час - 50лв.

Курс по Хавайски Сърф 3 часа + диплома - 140лв.

Наем на Сърф дъска 1 час - 30лв

(В цените са включени: цялото необходимо оборудване, както и инструктор, който Ви обезопасява. Подходящо за деца над 8г.)

 SUB борд

 

SUB борд обучение 1 час - 65лв

Курс по SUB борд 3 часа + диплома - 175лв

Наем на SUB борд 1 час - 40лв

(В цените са включени: цялото необходимо оборудване, както и инструктор, който Ви обезопасява. Подходящо за деца над 14г.)

Запиши се на тел: +359896378061 или кликни ТУК!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Методология

 

 Подходът ни е насочен към 4-те движещи сили във всеки спорт. Единствено когато тренираме и развием тези сили, ще можем да достигнем пълно вътрешно удовлетворение от спорта и живота.

 

ТЯЛО

То е ключа за доброто представяне - колкото е по-добре подготвено, толкова повече ще се наслаждавате във водата.

Ще ви покажем най-добрите упражнения за разстягане и дишане. Както и ще получите съвети за вашата диета, хидратация и почивка.

УМ

Безброй разсейващи мисли могат да нахлуят в главата Ви, когато чакате вълна или препускате с уинсърфа в морето. Това може да ви разсее и отклони вниманието Ви. Ние ще Ви научим да успокоите ума и да се фокусирате, защото целта е да сте “тук и сега” с цялото си съзнание.

 

ТЕХНИКА

Всичко има значение, когато караш в морето - позицията на краката по дъската, позицията на ръцете по гика, посоката на главата и т.н. Дори и най-малкият детайл играе важна роля! Създаването на правилните навици и съответно автоматизирането на всяко движение и позиция е крайно необходимо.

 

ТАКТИКА

Тя различава добрият сърфист от “аматьора”: позицията във водата, изборът на правилната дъска и платно, как ще заходите спрямо вятъра...

Запиши се на тел: +359896378061 или кликни ТУК!

 

марки
Подреди по